Branko Vasić: Svaki problem može biti rešen ako se neko njime bavi

Predstojeći Supply Chain forum okupiće veliki broj profesionalaca iz regionalnih i globalnih kompanija, a u sklopu njegovog programa će biti dodeljena i SUPLS nagrada za izvrsnost u lancu snabdevanja. Svoje utiske o priznanju koje dodeljuje Srpsko udruženje profesionalaca u lancu snabdevanja sa nama je podelio Branko Vasić, production manager u kompaniji Falke, koji je ujedno i prošlogodišnji dobitnik SUPLS nagrade u oblasti proizvodnje.

Šta za Vas predstavlja SUPLS nagrada čiji ste prošlogodišnji dobitnik u oblasti proizvodnje?

SUPLS nagrada predstavlja javno priznanje za ceo FALKE tim. Pokazali smo da svaki problem može biti rešen ako se neko njime bavi. Ukoliko jasno postavimo ciljeve, omogućimo potrebne uslove, predvidimo rizike i zajedno radimo, dobar rezultat dolazi kao posledica. Motivisani smo da i dalje unapređujemo proizvodnju i nakon ovog priznanja.

Zbog čega je važno učestvovati na regionalnom Supply Chain forumu?

Učestvovanje na Supply Chain forumu predstavlja mogućnost za razmenu iskustava sa ljudima koji imaju, ili su imali slične izazove. Forum pruža priliku da veliki broj stručnjaka razmeni svoje ideje, kao i da jedni drugima pomognemo  u kreiranju novih strategija i predviđanju rizika na nikad izazovnijem tržištu.

Podsećamo vas da su nominacije za ovogodišnju SUPLS nagradu za izvrsnost u lancu snabdevanja zvanično otvorene, i da sve detalje o načinima prijave možete pogledati putem linka u nastavku.

Pošaljite nominaciju