DRUGI REGIONALNI SUPPLY CHAIN FORUM – PRIJAVE U TOKU!

 

Od trenutka svoga osnivanja, Srpsko udruženje profesionalaca u lancu snabdevanja pred sobom je imalo jasno postavljene ciljeve –  unapređenje znanja i povezivanja eksperata iz struke, kao i jačanje i unapređenja ukupnog poslovnog ambijenta u Republici Srbiji. Regionalni Supply Chain Forum svakako predstavlja jednu od centralnih aktivnosti usmerenih ka njihovom ostvarenju, ali i jedinstvenu priliku namenjenu svim stručnjacima koji se u svome profesionalnom radu suočavaju sa svakodnevnim izazovima u ovoj, veoma dinamičnoj i zahtevnoj oblasti.

ZBOG ČEGA JE VAŽNO PRISUSTVOVATI FORUMU?

Prvi Regionalni Supply Chain Forum, održan 2017. Godine u Novom Sadu, okupio je preko 200 učesnika, predstavnika nacionalnih, regionalnih i multinacionalnih kompanija. Veliko interesovanje i dobra energija, predstavljali su jasan signal o potencijalu ovakvog susreta, kako u pogledu umrežavanja i razmene iskustva i znanja, tako i u pogledu donošenja vrednih zaključaka koji ukazuju na značajne razvojne potencijale različitih sistema.

ŠTA VAS OČEKUJE NA OVOGODIŠNJEM FORUMU?

Prepoznajući ljude kao ključnu kariku u lancu snabdevanja, program ovogodišnjeg Foruma fokusiraće se na aktuelne trendove i inovativne teme sa akcentom na mogućnostima njihove implementacije u praksi. Kroz pet interaktivnih radionica koje vode dokazani stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom, učesnici će imati priliku da saznaju više o ulozi ljudi u integralnom pristupu lancu snabdevanja, održivom upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom, efikasnošću i konkurentnošću u poljoprivredi i metodama unapređenja ljudskih resursa kroz liderstvo, mentorstvo i koučing, kao i kroz primenu novih veština i znanja u procesima svojstvenim modernom lancu snabdevanja.

PRIJAVE SU U TOKU!

Zbog velikog interesovanja i ograničenog broja mesta, prijave za Forum mogu biti zatvorene pre datuma održavanja događaja. Detaljne informacije o programu, predavačima i kotizacijama, kao i prijavni formular možete pronaći na zvaničnoj web stranici foruma. Radujemo se susretu!

PRIJAVITE SE!