Pridružite nam se na ovogodišnjem forumu

Ovogodišnji forum okupiće veliki broj profesionalaca koji će putem interaktivnih panela i diskusija imati priliku da prošire svoje znanje i upoznaju se sa primerima dobre prakse u oblasti lanca snabdevanja.

Danas vam predstavljamo deo panelista koji će sa prisutnima podeliti svoje profesionalno iskustvo, a vas pozivamo da nam se pridružite na predstojećem događaju. Sve detalje o programu kao i načinu registracije, pogledajte na zvaničnoj web stranici regionalnog Supply Chain foruma.

Jelena Vuković, People & Organization development direktor, WM & AM Group, poseduje preko 18 godina radnog iskustva u oblasti ljudskih resursa i organizacionog razvoja i sa velikom strašću radi na razvoju organizacija, timova i pojedinaca. Svoju karijeru je gradila radeći u velikim domaćim i globalnim kompanijama: Delta Maxi, Delhaize Serbia, Bambi i Wireless Media & Adria Media Group. Kontinuirano radi na svom ličnom razvoju trudeći se da unapređuje svoje liderske veštine, uticaj i veštine građenja efektivnih timova.

Zoran Dobričić, CEO u kompaniji Spektar, rođen je u Gornjem Milanovcu gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je  na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu – odsek metalurgija.

Radno iskustvo:

  • Industrija boja i lakova Zvezda, Gornji Milanovac –  6 godina, inženjer-tehnolog u proizvodnji boja u prahu i masterbačeva
  • Grupa Helios, Zvezda-Helios, Gornji Milanovac –  6 godina, direktor PC Lakovi u prahu & masterbačevi
  • Spektar, Gornji Milanovac –  15 godina, od čega 7 godina kao direktor prodaje i poslednjih 8 godina kao generalni direktor