SUPLS RADIONICA: Autentični Leadership – Wake up!

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na predstojeću SUPLS radionicu „Autentični Leadership – Wake up!”, koja će se održati u petak, 29. oktobra,  u prostorijama SUPLS, Futoška 71 Novi Sad, od 10:00 do 11:30 časova.

Radionica je otvorena za članove Udruženja, a učešće je besplatno.

Radionicu vodi: Goran Popović, direktor operacija u kompaniji Bambi.

Kratka biografija: Goran Popović u kompaniji Bambi od 2018. godine predvodi više od 450 zaposlenih u sektoru operacija, uspešno povezujući timove u svakodnevnom radu.  Sa više od 23 godine dinamičnog i intenzivnog radnog iskustva u različitim industrijama, inspirisan je i motivisan kontinualnom primenom svetskih inovacija, standarda i načina poslovanja u oblasti operacija i integralnog lanca snabdevanja u Srbiji i regiji. Kao iskusan lider, za sobom ima dokazane rezultate u agrarnoj, automobilskoj, ambalažnoj i FMCG industriji.  Veoma ceni i podržava individualni i timski rast i poseduje veštine u upravljanju promenama,  razvoju talenata, poslovnom planiranju, upravljanju i optimizaciji lanca snabdevanja, upravljanju operacijama, S&OP i pregovaranju.  Diplomirani je inženjer Mašinskog Fakulteta Univerziteta u Beogradu.
Teme radionice:
  • Osvešćivanje i razbuđivanje – kroz lično iskustvo
  • Prisustvo
  • Iskrena i transparentna podela neuspeha  – hrabrost ili sramota?
  • Očekivanja i šta uraditi sa njima?
Napominjemo da je kapacitet radionice ograničen na 30 učesnika, te da će se prijave vršiti po sistemu First come, first serve.  Sve uspešne prijave, dobiće potvrdni mejl sa zvanične adrese Udruženja.

Da biste se prijavili, potrebno je da kliknete na dugme “Započnite prijavu” koje se nalazi u nastavku

Vaš SUPLS