U SUSRET FORUMU: Da li je kupac u Fokusu?

Na predstojećem, trećem regionalnom Supply Chain Forumu, učesnici će imati priliku da saznaju više o aktuelnim temama u oblasti lanca snabdevanja i steknu uvid u dobre prakse i načine na koje možemo izgraditi i održavati uspešne odnose sa kupcima.

Pristupom odnosima sa kupcima, upravo će se baviti i panel “Da li je kupac u Fokusu?” tokom koga će Dejan Đorđević, direktor lanca snabdevanja u kompaniji Knjaz Miloš, zajedno sa drugim učesnicima, nastojati da odgovori na centralna pitanja u ovoj oblasti.

Na prvom mestu, panel će pružiti uvid u izazove sa kojima se kompanije danas suočavaju i koji po pravilu predstavljaju prepreke za adekvatno ispunjene očekivanja i potreba kupaca. Imajući u vidu aktuelnu situaciju, svi prisutni će imati prilike da iz prve ruke saznaju na koje načine kompanije danas uspevaju da se prilagode i zadrže svoj fokus na kupcima.

Takođe, tokom panela pažnja će se posvetiti i jednom od najvažnijih pitanja, a to je da li smo u ovom trenutku spremni da pravimo kompromise između naših proizvoda i usluga i onoga što kupac od nas očekuje ili mu je već dostupno?

Imajući u vidu dinamičnost oblasti lanca snabdevanja, tokom panela će se sumirati iskustva učesnika i izdvojiti zaključak koji ukazuje na čemu će u budućnosti biti fokus kompanija u celom lancu vrednosti.