U susret Forumu: Efikasnost i konkurentnost u poljoprivredi

Postoji opravdan razlog zbog koga će ovogodišnji Supply Chain Forum u svom fokusu imati čoveka kao ključnu kariku u lancu snabdevanja. Da je lanac jak onoliko koliko i njegova najslabija karika jeste i načelo Srpskog udruženja profesionalaca u lancu snabdevanja, koje već drugu godinu za redom organizuje ovaj važan regionalni događaj.

S obzirom da su komunikacija i umrežavanje preduslov za izgradnju osnove na kojoj možemo raditi na unapređenju znanja i veština, programom Foruma obuhvaćene su interaktivne radionice, predavanja i diskusije u kojima će preko dve stotine predstavnika domaćih i internacionalnih kompanija, obrađivati različita pitanja vezana za aktuelne trendove i inovativne teme sa akcentom na mogućnostima njihove implementacije u praksi.

Jednu od ključnih tema ovogodišnjeg događaja predstavlja i „Lanac snabdevanja u poljoprivredi“. Ova radionica predstavlja jedinstvenu priliku da u radu sa vodećim domaćim i regionalnim ekspertima otkrijete sve pojedinosti koje omogućuju postizanje visokog nivoa efikasnosti i konkurentnosti u ovoj oblasti. Jedan od panelista na radionici je i gospodin Goran Popović, diplomirani inženjer Mašinskog Fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji za sebe kaže da i nakon devetnaest godina dinamičkog i intezivnog radnog iskustva u privatnim kompanijama  i dalje inspirisan i motivisan kontinuiranom primenom svetskih inovacija, standarda i načina poslovanja u oblasti Operacija i Integralnog lanca snabdevanja  u Srbiji i regiji.

Upravo je prepoznavanje potencijala za razvoj infrastrukture, poljoprivrede i ukupnog privrednog ambijenta u Srbiji ali i neophodnosti za dugoročnim i sistematizovanim razvojem i širenjem znanja i veština u oblasti integralnog lanca snabdevanja, razlog zbog koga je Goran Popović zajedno sa grupom kolega  profesionalaca inicirao i osnovao Srpsko Udruženje Profesionalaca u lancu snabdevanja, čiji je i predsednik.

Sve to ukazuje da će pomenuta radionica nesumnjivo biti jedan od centralnih programskih sadržaja Foruma. Ovim putem Vas pozivamo da iskoristite priliku, na vreme rezervišete svoje mesto i pridružite se sjajnoj energiji koja će nesumnjivo obeležiti ovaj decembar. Prijave su otvorene a broj mesta je ograničen. Vidimo se 14. Decembra u Master Centru u Novom Sadu.

PRIJAVITE SE!