U susret Forumu: Kako odoleti pritiscima poslovne svakodnevnice?

Radionica „Razvoj ljudi: Nove veštine i znanja u modernom lancu snabdevanja“ koja će se održati na ovogodišnjem Regionalnom Supply Chain Forumu, okupiće brojne stručnjake u oblasti koji će zajedno sa auditorijumom nastojati da pruže odgovore na neka od najznačajnijih pitanja koja se tiču rada na unapređenju ljudskih resursa i primene inovativnih tehnologija i koncepata u svakodnevnom radu.

Jedan od njih je i Nebojša Jovanović, magistar psihologije, tvorac  brojnih programa edukacije vezanih za razvoj zaposlenih u poslovnom okruženju sa tri decenije preduzetničkog iskustva na najvišim rukovodećim pozicijama u upravljanju sopstvenim kompanijama i bogatim iskustvom u coaching i psihoterapeutskoj praksi. Osim što je nosilac brojnih nacionalnih i evropskih sertifikata, Nebojša Jovanović je i autor 13 knjiga iz stručnih oblasti, kao i akreditovanih coaching i psihoterapijskih metoda – OLI Integrativnog Psihodinamskog Coachinga i OLI integrativne psihodinamske psihoterapije.

Ukoliko se opredelite za učešće u radionici na kojoj će uzeti ulogu jednog od panelista, moći ćete saznati više o različitim mogućnostima unapređena sopstvenih emocionalnih kompetencija, odnosno na koje načine možemo biti uspešni menadžeri koji odolevaju konstantnim pritiscima sa kojima nas suočava poslovna svakodnevnica, ostajući smireni u svakom trenutku. Kako da putem integrisanog pristupa baziranom na školama dubinske psihologije, koučinga i drugih tehnika funkcionišete pod visokim „emotivnim naponom“ i postanete racionalniji, tolerantniji i stabilniji rukovodioci sa više inicijative, poboljšavajući ne samo sebe već i ukupnu timsku atmosferu, saznaćete ako nam se pridružite na ovogodišnjem forumu.

Sve detalje o programu događaja, kao i načinima prijave pronaći ćete na zvaničnoj web stranici Foruma. Radujemo se susretu!

 

PRIJAVITE SE!