U susret forumu: predstavljamo Branislava Simića

Branislav Simić, menadžer razvoja međunarodnog transporta u kompaniji Nelt Co, poseduje dvadeset godina iskustva u lancu snabdevanja. Za vreme studija radio je četiri godine u Međunarodnom komitetu Crvenog Krsta, a zatim se usavršavao kroz različite pozicije u okviru kompanija Danone, Beohemija, Delta Holding, Knjaz Miloš i Nelt Co.

Krajem 90-ih, sticajem različitih okolnosti, započeo je svoju karijeru u upravljanju tokovima humanitarne pomoći za zemlje regiona, a danas je Supply Chain definitivno njegovo profesionalno opredeljenje. Ključni razlog za to je činjenica da kroz lance snabdevanja upoznaješ sve procese u okviru jednog poslovnog sistema i gradiš sinergiju sa drugim sektorima kroz aktivno učešće u različitim projektima.

Svoje iskustvo je razvijao i kao klijent i kao provajder i samim tim razume potrebe obe strane, što je od ključnog značaja za razvoj uspešne poslovne saradnje u, globalno, kompleksnim okolnostima sa kakvima se suočavamo danas.

Više o njegovoj ekspertizi i pogledima na oblast elastičnih operacija, imaćete priliku da saznate na predstojećem regionalnom Supply Chain forumu. Sve detalje o programu i načinu registracije pogledajte na www.supplychainforum.rs