U susret forumu: predstavljamo kompaniju Albo

BEZBEDNOST

Kompanija Albo vodeći je snabdevač kompanija i tržišta širom regiona ličnom zaštitnom opremom. Naš asortiman obuhvata kompletnu ponudu ličnih zaštitnih sredstava – radnu i zaštitnu odeću, obuću, rukavice, zaštitu glave, lica, sluha i disajnih organa. Nudimo i dodatni asortiman – opremu za hitne slučajeve, sredstva za profesionalno održavanje higijene prostora, papirnu galanteriju i opremu za bezbednost radnog mesta.

Deljenjem znanja i iskustva sa zaposlenima i poslovnim saradnicima, danas važimo za lidera u oblasti zaštite i bezbednosti na radu.

SNAGA

U našem asortimanu dostupna je sertifikovana zaštitna oprema poznatih svetskih brendova, kao i privatne robne marke naše kompanije čime našim kupcima osiguravamo dostupnost najboljih i najkvalitetnijih proizvoda koji odgovaraju njihovim potrebama.

Zahvaljujući našim proizvodnim kapacitetima, kao i individualnom pristupu svakom klijentu, nudimo i mogućnost personalizacije radne opreme i njeno usklađivanje sa korporativnim identitetom kompanije.

Ono što nas čini liderima jeste znanje i iskustvo stečeno radom dugim više od 30 godina, širina i dostupnost asortimana, pomoć kupcima pri odabiru zaštitne opreme, brzina isporuke i celokupna postprodajna usluga. Sve ovo omogućuje naš tim od preko 300 zaposlenih koji su vođeni istom misijom, a to je bezbednost na radu.

PARTNERSTVO

Naši klijenti su i naši partneri, a naš cilj je pružanje celovitog rešenja za bezbedan rad. Sa našim kupcima razvijamo odnose uzajamnog partnerstva koji nas vode ka zajedničkom cilju – svetu bez povreda na radu.

Kompanija Albo već 32 godine vodi računa o bezbednosti korisnika na radu uz asortiman koji poseduje bogat izbor opreme, a naše kolege su uvek na raspolaganju za sve konsultacije i dodatne informacije.

Saznajte više