U susret forumu: predstavljamo kompaniju SIGOC

SIGOC Doo je regionalna kompanija osnovana 1990 godine u Beogradu.

Vodeći smo provider za POS (point of sales) fleet management pod sloganom OD IDEJE DO MARKETA.
U svom sastavu ima nekoliko sektora koji su posvećeni održavanju POS opreme kao što su Service Unit, Warehousing Unit, Logistic Unit & Fabrika za proizvodnju POS opreme.

Nalazimo se u Srbiji i Crnoj Gori gde sa 4 distributivna centra (DC-a) površine 8.000 m2 pod krovom i 10.000 m2 otvorenog skladišta, flotom od preko 20 kamiona i servisnim timom od preko 50 ljudi usepešno vodimo računa o 100K+ POS uređaja, display-a i aksesoara.

RoMetal&Co, je osnovan 2019. godine kao deo Sistema SIGOC doo, s misijom da proizvodimo visokokvalitetne metalne proizvode koji unose eleganciju i funkcionalnost u građevinske projekte, komercijalne objekte, domove i bašte. Naši proizvodi su pažljivo dizajnirani da budu izdržljivi, funkcionalni i estetski inovativni. RoMetal& Co se ističe na tržištu po visokom kvalitetu ponude i brzini usluge. Naš tim inženjera i dizajnera, podržan proizvodnim sistemom i terenskom logistikom, omogućava nam prilagodljivost i efikasnost u ispunjavanju zahteva kako kompanija tako i pojedinaca.

SIGOC je već 20 godina pouzdan partner velikih i malih proizvođača sa više od 100.000.000 prodatih jedinica staklene ambalaže godišnje, sigurni smo partner u stvaranju vrednosti koja na tržištu znače uspeh.

Saznajte više