U susret forumu: predstavljamo Mladena Jezdića

Iskustva i učenja iz aktuelnih kriznih situacija i analize rizika u budućnosti, donose znanja koja je neophodno ugraditi u nove poslovne procese.  Promena okruženja i tržišta se već desila, a samim tim, neophodno je i proaktivno i sistemsko prilagođavanje lanaca snabdevanja novim okolnostima – što predstavlja osnovu za razvoj elastičnih operacija.

Upravo će ova oblast biti tema panela “Elastične operacije” na predstojećem regionalnom Supply Chain forumu, a jedan od panelista koji će sa prisutnima podeliti svoje iskustvo je i Mladen Jezdić, Head of supply Chain Ananas E-commerce.

Mladen Jezdić, diplomirani inženjer Saobraćajnog fakulteta i Head of supply chain Ananas E-commerce broji više od četiri godine profesionalnog iskustva u ovoj sferi poslovanja.

„Ponosan sam na to što sam kroz program Delta holdinga Mladi Lideri uspeo da napredujem do direktorske pozicije u okviru Ananasa – najvećeg i najzahtevnijeg projekta u regionu. Kroz izazovne i inovativne projekte na kojima radim, ispitujem i unapređujem svoje znanje ne samo u oblasti Supply Chain – a, već celokupnog biznisa.

Uvek naglašavam da je, pre svega zadovoljstvo raditi na izgradnji i pokretanju najvećeg i najmodernijeg fullfilment centra u ovom delu Evrope koji se prostire na čak 10 hiljada kvadratnih metara. Ambiciozni planovi koje sprovodimo u Ananasu podrazumevaju i internacionalizaciju poslovanja, tako da kroz svakodnevni rad imam priliku da radim i na širenju našeg poslovanja na druge države regiona.

Biti Head of supply chain u budućem Amazonu regije Balkan je čast i privilegija iz prostog razloga jer se ne ukazuje uvek prilika raditi s ovakvim timom posvećenih stručnjaka, na ovako kompleksnim projektima uz koje se profesionalni napredak i lična satisfakcija jednostavno podrazumeva“, istakao je Mladen.

Kada se završi radno vreme, Mladen se bavi pčelarstvom i vinogradarstvom i uživa u kuvanju.