U susret forumu: predstavljamo Nemanju Ivkovića

Jedan od panelista na ovogodišnjem regionalnom Supply Chain forumu, biće i Nemanja Ivković, Supply Chain Director u kompaniji Delhaize Serbia.

Nemanja Ivković već 15 godina skuplja iskustva iz oblasti Supply Chain-a prolazeći kroz različita odeljenja u okviru velike kompanije Delhaize Serbia. Tokom karijere učestvovao je u implementaciji softverskih rešenja u oblasti transporta robe kao i upravljanja skladišnim procesima. Pored učestvovanja u brojnim projektima i razvoju tehničkih funkcionalnosti, nalazi se na čelu tima koji svakodnevno uspešno podržava najveći maloprodajni lanac u zemlji, konstantno unapređujući nivo usluge.

U razgovoru uvek ističe važnost logistike koja predstavlja kičmu svakog ozbiljnog sistema i njene uloge kao grane koja donosi efikasnost, uređuje sistem, razvija nove tehnologije i povezuje kompanije u segmentu planiranja i postavke održivih procesa.

Logistika je duboko razumevanje procesa i svest o stalnoj potrebi za prilagođavanjem kako bi se postiglo više, to je način razmišljanja i života u kome uvek radimo na rešavanju večitog pitanja: Kako raditi bolje?

Ne propustite da budete deo događaja koji će okupiti veliki broj profesionalaca iz oblasti lanca snabdevanja. Pridružite nam se na forumu koji će se održati 27. marta u hotelu Crown Plaza. Sve detalje o programu i načinu registracije, pogledajte na www.supplychainforum.rs