U susret forumu: predstavljamo Nenada Đurđevića

Jedan od učesnika panela “Da li je kupac u fokusu” na ovogodišnjem regionalnom Supply Chain Forumu biće i Nenad Đurđević, direktor prodaje SEE i Turska, Ball Corporation. U nastavku, pročitajte više o njegovom profesionalnom iskustvu i ekspertizi.

Nenad Đurđević je rođen 1968. godine u Kruševcu. Oženjen je suprugom Anom, školskom drugaricom i arhitektom. Imaju sina Alekseja.

Svoje prvo zaposlenje po završetku studija menadžmenta  pronašao je u preduzeću „Beomedicina“, radeći na poslovima uvoza/izvoza. Od tada počinje korporativnu karijeru u beverage industriji –  prvo u spirit&wine giant-u “Allied Domecq“, danas “Pernod Ricard” Srbija, na svim komercijalnim pozicijama, do direktora prodaje.

Sa doživotnom nagradom za doprinos industriji škotskog viskija “The Keepers of the Quaich”, odlazi iz ove industrije i prelazi u aluminijumska pakovanja za pića i napitke – Ball Corporation, krajem 2005.

Od 2006. do danas bavi se razvojem tražnje za aluminijumskim limenkama, sustainability-jem, prolazeći mnoge pozicije i geografije – Commercial Lead u Dubaiju za AMEA, zatim Russia&STAN’s.

Uvek društveno aktivan za prave ciljeve, jedan od osnivača Srpske Asocijacije Menadžera, Patron member AmCham-a, predsednik Serbian Packaging Association.