U susret forumu: predstavljamo Rich Krešimira

Liderstvo i kompetencije usmerene na kupca predstavljaju važnu temu o kojoj će se diskutovati u okviru jednog od panela na predstojećem regionalnom Supply Chain forumu, a tokom njega će svoje iskustvo sa prisutnima podeliti i Krešimir Rich, Founder & CEO Poliklinike Identalia.

Krešimir Rich rođen je 1975. godine u (Slavonskoj) Požegi, Hrvatska. Po zvanju je diplomirani inženjer računarstva.

Već 24 godine je preduzetnik, a poslednjih 15 godina se bavi raznim segmentima upravljanja u organizacijama vezanim uz zdravstvo.

Posebni profesionalni interes predstavlja mu područje vertikalnog razvoja ljudi i organizacija.

Pokrenuo je jednu od prvih kompanija za zdravstveni turizam u Hrvatskoj, a zadnjih 10 godina je direktor Identalije, jedne od najvećih poliklinika za dentalni turizam u regiji. Jedna od važnih inovacija u tom području bio je call centar kao podrška pacijentima koji dolaze iz stranih zemalja na medicinske zahvate.

Polaznik je mnoštva predavanja i poslovnih edukacija u Hrvatskoj i svetu, a najdraži su mu Business University program pod vođstvom Tonya Robbinsa te ISOD (Integral School of Organization Development), trogodišnja škola organizacijskog razvoja u kojoj je bio polaznik i mentor.

Četiri godine je radio kao spoljni saradnik na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Član je izvršnog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, sekcije privatni poslodavci u zdravstvu.

U slobodno vreme putuje po svetu. Za sebe voli reći da je večni učenik. Uživa u učenju i podučavanju. Strastveni je čitač i (bivši) stand up komičar. Navija za Bayern iz Munchena.

Oženjen je i ima dvoje prekrasne dece. Voli kulen, šunku, tamburaše i sve što vole Slavonci.

Podsećamo vas da su prijave na ovogodišnji forum još uvek u toku, a sve detalje  o programu i načinu registracije možete saznati na www.supplychainforum.rs