U susret Forumu: stvaranjem pozitivne radne atmosfere gradimo imidž kompanije

Dok se datum održavanja drugog Regionalnog Supply Chain Foruma polako bliži, nastavljamo sa predstavljanjem stručnjaka koji će učestvovati u razmeni znanja i iskustva sa brojnim kolegama u ovoj oblasti. Jedna od tematskih radionica koja je pobudila značajno interesovanje uoči ovogodišnjeg događaja, svakako je i Razvoj ljudi: Liderstvo, mentorstvo i coaching. Tim povodom naš sagovornik je Nebojša Petrone Cvijović, Expert Services Consultant u kompaniji Tetra Pak.

Poštovani Nebojša, kako biste u kratkim crtama predstavili sebe učesnicima radionice koju vodite?

Svoju Tetra Pak avanturu sam započeo prije 18 godina na operativnom nivou kao Serviser u Global Support Centru. Nakon godina putovanja i rješavanja tehničkih problema, sljedeća pozicija mi je bila Project Manager. U početku sam vodio razvojne projekte, da bih nakon nekoliko godina prešao na projekte organizacionih transformacija i Change management projekte. Moja sadašnja pozicija je Expert Service Consultant a moja odgovornost je vođenje i implementacija CI projekata, kao i odgovornost za prodajne rezultate Expert Service kategorije na tržištima SEE (South East Europe), P&D (Poland & Danube), i RUBECCA (Russia, Ucraine, Belarus, Caucas & Central Asia)

Kako sa aspekta Vaše profesije gledate na temu koja će biti obrađivana na radionici u kojoj učestvujete?

Razvoj ljudskih resursa kroz implementaciju metodologije kontinuiranog poboljšanja je izuzetno važan aspekt u održavanju konkurentnosti i održivog rasta kompanija u današnjem poslovnom okruženju. Mi u Tetra Pak-u imamo višegodišnje iskustvo u implementaciji TPM (Total Productive Maintenance) metodologije na temelju kojeg smo razvili konsultantske usluge kojima pomažemo našim poslovnim partnerima u postizanju proizvodne izvrsnosti i ostvarenju strateških ciljeva.

U centru svake implementacije raznih CI metodologija su ljudi. Nivo uključenosti i motivacije ljudskih resursa definira dinamiku promjene i efikasnost implementacije, ali isto tako kroz implementaciju raznih CI alata stvaraju se osnove i gradi nova kultura gdje se leadership i motiviranost promovira i nagrađuje. Stvaranjem pozitivne radne atmosfere poslodavac gradi imidž kompanije kojim je lakše privući nove talente i one profile zaposlenika koji će sutra garantirati konkurentnost kompanije.

Zahvaljujemo Vam se na razgovoru i radujemo predstojećem susretu. Za kraj podsećamo sve da je broj mesta na ovogodišnjem Forumu ograničen, te da je potrebno da se na vreme prijavite i rezervišete vaše mesto među više od 200 predstavnika kompanija iz zemlje i regiona. Sve detalje o događaju i načinu prijave pronađite klikom na dugme u nastavku.

 

PRIJAVITE SE!