U susret Forumu: Uloga mentorstva i koučinga u liderstvu današnjice

Osim umrežavanja profesionalaca i razmene znanja i iskustva, jedan od ciljeva ovogodišnjeg Supply Chain Foruma svakako je i donošenje specifičnih zaključaka u različitim oblastima koje imaju uticaj na našu poslovnu svakodnevnicu. Upravo to je razlog zbog koga je programom predviđeno čak pet interaktivnih radionica, koje će voditi dokazani stručnjaci čije su karijere obeležili značajni rezultati.

U današnjem tekstu, imamo zadovoljstvo da vam predstavimo Jelenu Pavlović, osnivača i direktora Koučing centra, koja će tokom radionice “Razvoj ljudi: Liderstvo, mentorstvo i coaching” nastojati da dodatno približi ovu temu svim učesnicima.  Jelena Pavlović je doktorirala u oblasti psihologije koučinga i autorka je ICF I ISCP akreditovanih programa obuke iz koučinga. Tokom proteklih petnaestak godina bila je kouč gotovo svima – od studenata do izvršnih direktora iz različitih industrija i kulturnih konteksta. Sertifikovani je praktičar za Global Leadership Assessment 360 (Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching). Član je Savetodavnog odbora International Society for Coaching Psychology.

Ukoliko na ovogodišnjem Forumu budete imali zadovoljstvo da učestvujete na radionici koju vodi, možete očekivati dinamičnu diskusiju tokom koje će se pokušati pronaći odgovori na veoma aktuelna pitanja – Zašto je prošlo vreme lidera “heroja” i kako smo došli do kolektivnog liderstva? Koja je uloga mentorstva i koučinga u liderstvu današnjice? Šta u praksi radi (i ne radi) menadžer kao kouč, samo su neka od njih.

Ako već niste, pozivamo vas da se prijavite za učešće na ovogodišnjem Supply Chain Forumu putem sledećeg linka. Radujemo se susretu!