U susret Forumu: Usvajanje novih znanja i veština kao put do boljih rezultata

U prethodnim tekstovima objavljivanim na našem sajtu, imali ste prilike da se upoznate sa bigorafijama naših panelista koji će svoje bogato znanje i profesionalno iskustvo staviti na raspolaganje učesnicima radionica na ovogodišnjem Regionalnom Supply Chain Forumu. Dok odbrojavamo vreme do 14. decembra i  početka događaja koji sa nestrpljenjem očekujemo, nastavljamo sa ovom praksom, te vam u današnjem tekstu predstavljamo gospodina Dragana Živanovića, direktora pivare Novi Sad u kompaniji Heineken Srbija.

Kao jedan od panelista u okviru radionice “Razvoj ljudi: Liderstvo, mentorstvo i coaching”, on smatra da se iza njenog kratkog imena kriju najveći izazovi i odgovornosti za koje obično možemo pronaći veoma jednostavna rešenja, pri čemu je za njihovo sagledavanje potrebno biti svoj i konstantno se usavršavati kroz usvajanje novih znanja i veština.

Iza njegovih reči, krije se izuzetna karijera ispunjena brojnim rezultatima.  Svoju strast prema pivarstvu osnažio je pridruživanjem timu kompanije Heineken Srbija na poziciji Direktora pivare u Novom Sadu u martu 2018. godine. Iskustvo od dvadeset godina rada u Koncernu Bambi, jednom od najvećih proizvođača keksa u Jugoistočnoj Evropi, pomoglo mu je da bolje razume procese u FMCG sektoru u Srbiji, ali i u regionu. Na poziciji Direktora proizvodnje u Koncernu Bambi, u periodu od 2008 do 2018. godine, uspešno je vodio timove u fabrikama sa 500 – 1000 zaposlenih, kao i najvažnije kompanijske projekte u delu definisanja i implementacije strategije proizvodnje, optimizacije procesa, restuktuiranja, razvoja zaposlenih, optimizacije troškova, investicija i razvoja novih proizvoda.

Ako želite da budete jedan od učesnika ove, ali i drugih radionica u okviru Foruma koji će okupiti preko dve stotine profesionalaca iz domaćih, regionalnih i internacionalnih kompanija, pozivamo vas da se prijavite na vreme i rezervišete svoje mesto. Više detalja pronađite putem linka u nastavku.

PRIJAVITE SE!